onsdag 30 september 2009

Sigrid och Sigfrid har flyttat!

Sista bilden på alla tillsammans: Sigfrid, Signe och Sigrid

Signe ensam kvarBåde Signe och mormor njuter


För snart en vecka sedan flyttade Sigrid och Sigfrid och lugnet har lägrat sig! Sigrid har blivit en Stockholmsflicka och Sigfrid en Värnamokille.
Det är inte lätt att lämna ifrån sig de små kära, men det underlättar förstås att jag känner att de kommer att få det jättebra. Att de kommer till snälla förståndiga människor där de kommer att få såå mycket kärlek!
Den här gången behåller jag ju en unge själv – Signe – så jag blir ju inte utan. Det svåra är att man fäster sig så mycket vid varje individ. Sigfrid som är så trygg och extremt tillgiven och spinner så fort man tittar på honom. Sigrid som är så kavat och påhittig och rolig. Signe som är liten och försiktig men så bedårande och litar så mycket på matte.
Men jag måste säga att när ryssungar kommit upp i 12-veckors ålder, blir vardagen en aning enklare sen de flyttat! Det är mycket enklare att borsta tänderna med bara en unge i tvättstället, för att inte tala om duschningen, sopningen och mockningen av kattlådan osv.
Jag skrev för en tid sedan beklagande, att aldrig någon av mina ryssar gillat damsugaren… Det behöver inte vara en nackdel känner jag nu! Enda sättet att lyckas städa är ju faktiskt att använda dammsugaren – då får jag städa utan hjälp av små grå sötnosar!
Sen syskonen flyttade har Signe förresten charmat till sig mormor Katinka så till den grad, att hon har bestämt sig för att det är hennes unge nu!

1 kommentar:

  1. Så sorgligt när de flyttar, men så gudomligt för de som hämtar sin kattunge. Duktiga Katinka!
    Carina

    SvaraRadera