fredag 15 juli 2011

Det har hänt saker...

15/7 2011Nu är det länge sen jag skrev igen, och det hinner hända en massa förstås.

Jag har letat och letat efter en lämplig hane till Signe sen hon var ett år, men inte hittat någon som passat, eller så har det varit "kört" när det väl skulle kunna komma till skott.

Jag började i och för sig leka med tanken att skaffa en egen hane för flera år sedan, men rätt som det var fanns han där, Signes och min drömprins var född! Mistlurens Nestor! Jag åkte till Göteborg och hämtade honom i mars och då var han redan 4,5 månad. Karin Johansson har tagit bilden när han var ca 3 månader.


Nestor charmade mig från första stund. Så mjuk och fin och tillgiven! Men - Sgne uppskattade inte alls nykomlingen! Hon som aldrig någonsin hade fräst visade att det kunde hon minsann! Och så svartsjuk som hon var sen! Det visade hon tydligt genom att kissa på mitt duntäcke, som Nestor gjort till sitt...


Men det går bättre och bättre mellan Signe och Nestor. Redan från början har de i alla fall lekt tillsammans och jag är alldeles säker på att de har stort utbyte av att vara två, när jag är borta! De har i varje fall aldrig bråkat på riktigt.

Dagen innan Signe skall ha sitt p-piller är hon riktigt gullig mot honom. Då tvättar hon honom och är kelig värre. Dagen efter att hon fått sitt piller är det fräs igen och stackars Nestor fattar ingenting... För varje gång Signe nästan löper blir de mer och mer vänner även mellan pillren och det händer att de sover under mitt täcke samtidigt!

1 kommentar:

  1. gud va kul att du oxå har en russian blue, får ser du på bloggen!
    va söt :)

    SvaraRadera